Hyvä leikkaus tekee hiustenhoidosta huoletonta

Hyvä leikkaus tekee hiustenhoidosta huoletonta

3328
AM Hiuskulma
AM Hiuskulma, koko perheen valoisa parturi-kampaamo hyvällä paikalla palvelee arkisin kello 9–17 tai sopimuksen mukaan.

Hiusmuoti kiertää kehää. Trendit tulevat ja menevät. Hyvä leikkaus sekä hiusten ja hiuspohjan kunnosta huolehtiminen pysyvät aina pinnalla.

AM Hiuskulmassa Kaupintiellä, Pohjois-Haagan rautatieaseman välittömässä läheisyydessä riittää työtä ja touhua aamuvarhaisesta usein pitkälle iltaan. Pian 15 vuotta on tässä parturi-kampaamossa palveltu ammattitaidolla kaikenikäisiä asiakkaita, monia perheitä jo useassakin sukupolvessa. Aiemmin liike toimi kuusi vuotta Kannelmäessä, joten yrittäjä Marjut Westerholmilla on takanaan 20-vuotinen yrittäjäura.

– Rakastan tätä työtä ja ihania asiakkaita. Kun työskentelen yksin, saan tehdä asiat niin kuin itse haluan. Samalla tavalla toimivat kolme entistä läheistä työtoveriani, joilla kaikilla on nyt oma yhden naisen yritys ja joiden kanssa tapaamme säännöllisesti. Olemme kaikki voimakkaita persoonia, ja on tosi kiva vaihtaa kokemuksia keskenään, nauraa yrittäjä.

Koko perheen parturi-kampaamo

Marjut Westerholm kertoo aina rakastaneensa erityisesti hiusten leikkaamista, joka onkin kaiken pohja ja perusta. Ammattitaidolla hän leikkaa niin naisten, miesten kuin lastenkin hiukset.

– Monesti laitetaan toki samalla väriä tai ehkä kiharoitakin. Ja kyllä kampaustenkin teko onnistuu. Usein mietitään asiakkaiden kanssa yhdessä, mitä kivaa voitaisiin kehitellä. Kun useimmat asiakkaat ovat tulleet todella tutuiksi, osaan aistia aika tarkkaan ne rajat, joissa voidaan toimia, jotta asiakas tuntisi olonsa kotoisaksi myös uusien hiustensa kanssa.

Muoti on sallivaa

Hiusmuoti on ollut Marjut Westerholmin mukaan jo pitkään todella vapaata.

– Vapaus antaa tilaa persoonallisille mieltymyksille. Pientä piristystä saa aikaan monenlaisin keinoin, usein väreillä. Muodissa 70-luku on ajanhenkeä.

Hellävaraisilla tuotteilla parhaat tulokset

Yhä useammat ihmiset ovat Marjut Westerholmin havaintojen mukaan yliherkistyneitä hiustenhoitotuotteille ja arvostavat tuoksuttomuutta.

– Tuotteilla on todella suuri merkitys hiusten hyvinvoinnille. On merkillepantavaa, että mitä miedommilla tuotteilla saadaan tehtyä käsittelyt, sitä vähemmän ne rasittavat ja vaurioittavat hiusta. Hiusten kunto säilyy näin parempana ja samalla käsittelyt kestävät pitempään.

AM Hiuskulmasta löytyy hyviä tuotteita hiusten kotihoitoon niin päivittäiskäyttöön kuin kuntokuuriksi.

– Suosin kotimaisuutta. Esimerkiksi Cutrinin Sensitive –sarjasta löytyy tuotteita myös muotoiluun ja hiuspohjan hoitoon. Muita hyviä myynnissä olevia suomalaisia sarjoja ovat Cutrinin Bio+ ja Sim Sensitiven System4.

AM HiuskulmaTilaa toisellekin yrittäjälle

AM Hiuskulma on hyvällä paikalla ja tilat on remontoitu 1,5 vuotta sitten uuteen uskoon. Valoa ja tilaa riittää niin paljon, että siellä voisi hyvin työskennellä useampikin.

– Nyt tuntuu hyvältä näin. Aktiivisesti en ole etsinyt kumppania, mutta kun remontissa tehtiin yksi erillinen kymmenneliöinen huone, se sopisi mainiosti jollekin kauneudenhoitoalan ammattilaiselle. Niin asiakkaille voitaisiin tarjota monipuolisia palveluja samassa osoitteessa, mietiskelee Marjut Westerholm.

Yhteystiedot

Parturi-kampaamo
AM Hiuskulma
Kaupintie 9
00440 Helsinki
Puh. 09 562 6068
www.amhiuskulma.com

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä