Hiusboxin kampaajat tekevät toiveista totta

Hiusboxin kampaajat tekevät toiveista totta

2114
Hiusboxi
Suvi (vas.), Michelle, Johanna ja Helena muodostavat yhdessä Hiusboxin vahvan ammattilaistiimin.

Parturi-kampaamo Hiusboxi Oy:n ammattitaitoinen ja ystävällinen tiimi toteuttaa kaikki alan työt laadukkaasti viihtyisissä tiloissaan, aivan Herttoniemen metroaseman tuntumassa. Yritys viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhlaansa.

Hiusboxi on koko perheen parturi-kampaamo. Kaikki sen yrittäjät ovat innostuneita työstään ja ylpeitä ammattitaidostaan. Jokaisella on tietoa ja tekemisen taitoa kaikista hiusalan töistä.

Ammatillisista koulutuksista haetaan jatkuvasti alan uusinta tietoa ja ideoita, jotka tuodaan heti asiakkaiden saataville käytännön työhön. Johanna ja Michelle ovat valmistuneet myös Markknointi-instituutista hiusalan merkonomeiksi.

– Meille kaikki alan työt ovat tuttuja ja teemme niitä mielellämme. Teemme paljon hiusten leikkauksia, värjäyksiä ja parturointeja, mutta myös permanentit, pidennykset, chi-suoristukset ja kampaukset onnistuvat meiltä kaikilta mainiosti.

Parturoinnin ohessa konsultoimme hiusten- ja parranhoidosta, kertoo Hiusboxi Oy:n 1996 perustanut Helena Lötjönen. Hänellä on alalta 30 vuoden kokemus. Muut Hiusboxi Oy:n parturi-kampaamoyrittäjät ovat Helena Lötjösen tytär Michelle Richardson, Johanna Remander ja Suvi Mielonen. Yhdessä he muodostavat vahvan, toinen toisiaan täydentävän ja kannustavan tiimin.

Huomio hiusten kuntoon

Hiusboxissa on käytössä useampi värisarja: Redken, KC professionals Ultimate ja Luxima, sekä Goldwellin Elumen. Elumen on tunnettu kestoväriherkistyneiden värisarjana. Tarjolla on myös tehokas Olaplex -käsittely, joka korjaa ja vahvistaa hiuksen rikkisiltaa. Se voidaan tehdä värikäsittelyn yhteydessä tai omana käsittelynä. Amerikkalaisesta, hoitavasta Joicon K-Pak -tuotesarjasta löytyy taas hiuksen proteiinisidoksia vahvistava hoitokäsittely.

– Toivomme, että asiakkaat hoitavat hiuksiaan myös kotona hyvin, siksi meillä on tarjota laaja tuotemyyntivalikoima, ammattilaiset kertovat.

Redken, Paul Mitchell, Joico, Four Reasons, siinä osa laajaa valikoimaa. Kotimainen No Nothing on kehitelty Allergia- ja astmaliiton kanssa.

Nopeasti uutta ilmettä

Kevään piristykseksi Hiusboxin yrittäjät ehdottavat liukuväritekniikalla tehtävää luonnollista ja pehmeää käsittelyä. Suomalaiselle hiukselle sopii myös hyvin tukikäsittely. Hiusten leikkaus piristää ulkonäköä ja kohentaa mielialaa.

Hiusboxi Suomen vahvimmat sertifikaatti– Pyrimme palvelemaan asiakkaita mahdollisimman nopeasti ja joustavasti, onhan meillä käytössä nettiajanvaraus.

Hiusboxin seinällä olevasta ”Suomen Vahvimmat Platina” -erikoissertifikaatista Helena Lötjönen on syystä erityisen iloinen ja ylpeä. Harvinainen tunnustus kertoo yrityksen pitkäaikaisista, erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Hiusboxi palvelee arkisin kello 9-18 ja lauantaisin 9-15. Kesälauantaisin liike on suljettu.

Yhteystiedot

Parturi-kampaamo Hiusboxi Oy
Hiihtomäentie 14
00810 Helsinki
puh. 09 727 6653
hiusboxi@icloud.com
www.hiusboxi.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä