Hautaustoimistopalvelut pitkällä kokemuksella Munkkiniemestä

Hautaustoimistopalvelut pitkällä kokemuksella Munkkiniemestä

2106
Munkkiniemen Hautauspalvelu
Munkkiniemen Hautauspalveluun on helppo tulla ja saada asiantuntevaa palvelua.

Munkkiniemen Hautauspalvelu on täyden palvelun hautaustoimisto, jolla on 22 vuoden kokemus. Toimisto palvelee joustavin aukioloajoin ja vankalla ammattitaidolla sekä luotettavien yhteistyökumppanien avustuksella kaikissa hautauksiin ja muistotilaisuuksiin liittyvissä asioissa.
– Jokainen kuolema on oma tarinansa, siksi hienovaraisuus ja yksilöllisyys ovat asiakaspalvelumme perusta. Viemme asioita eteenpäin kysellen ja opastaen sillä tavalla ja tahdilla kuin omaiset surultaan haluavat ja jaksavat. Usein tapaamme omaisten kanssa useampia kertoja. Pieniä huolehdittavia asioita on kuitenkin aika paljon, kuvaa yrittäjä Soili Blanz.

Blanz sanoo, että kun siunausaika, -paikka, pappi ja kuljetukset on sovittu ja järjestetty, kaikki välttämätön ja kiireisin on tehty.
– On hienoa, jos vainajan toiveista on selkeä näkemys tai ne on kirjattu ylös. Silloin sekä siunaus- että muistotilaisuuden järjestäminen vainajan haluamalla tavalla on kaikille helpointa. Jos elinaikanaan haluaa varmistaa hautajaistensa taloudellisen puolen, voi pankkiin avata tätä varten tilin, jolta kulut maksetaan.

Joustavasti yhteistyökumppanien kanssa

Kuljetukset Munkkiniemen Hautauspalvelu hankkii työhön erikoistuneelta Helsingin Hautauskuljetukselta.
– Muiden hautausjärjestelyjen yhteydessä voi kauttamme tilata myös kukat, kuten arkku- ja surulaitteet. Muistotilaisuuden ja tarjoilun toteutamme yhteistyössä Vantaan Pitopalvelun kanssa, Soili Blanz kertoo.

Myös hautakivityöt vaativat oikeita kontakteja ja tietoja, sillä kivistä on joskus tarkat määräykset. Sama koskee ulkomailla kuolleita, joiden papereiden saanti voi olla vaikeaa.

Munkkiniemen Hautauspalvelu palvelee arkisin kello 9.30–16 tai sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot

Munkkiniemen Hautauspalvelu Soili Blanz
Huopalahdentie 7
00330 Helsinki
Puh. 09 458 4375
Päivystys 24h puh. 040 514 1000
www.soiliblanz.com

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä