Golfia kaikille Laajasalossa

Golfia kaikille Laajasalossa

2841
Laajasalon golfkenttä
– Kaikki ovat tervetulleita, lapset erityisesti. Paikka sopii hyvin koko perheen vierailukohteeksi.

Laajasalon upeissa merellisissä maisemissa pääsevät golfia pelaamaan kaikki kiinnostuneet. Näin on ollut jo vuodesta 1959, jolloin tämä yksi Suomen vanhimmista kentistä avattiin.

Laajasaloon on helppo tulla pelaamaan golfia. Paikka on lähellä ja se on avoinna joka päivä aamuyhdeksästä iltakymmeneen. Kuusiväyläiselle puistomaiselle par 3 -radalle ei vaadita greencardia. Aikavaraustakaan ei tarvitse tehdä ennakkoon. Pelivälineet löytyvät tarvittaessa paikan päältä.

Yhteen kierrokseen kuluu aikaa vain noin tunti. Ja hintakin on edullinen: aikuisilta 15 ja alle 18-vuotiailta junioreilta 8 euroa ensimmäiseltä kierrokselta. Jatkokierrokset ovat vielä edullisempia.
– Meillä on rento meininki. Kaikki ovat tervetulleita, lapset erityisesti. Paikka sopii hyvin koko perheen vierailukohteeksi. Vasta-alkajia autamme mielellämme pelin pariin, kertoo Jaana Kiikka, joka tuntee Laajasalon golfin perin pohjin.

Kaikille avoin ja sopiva kenttä

Jaana Kiikan mukaan Laajasalon kentällä golfaa hyvin erityyppisiä pelaajia, jotka pystyvät nauttimaan kentästä kukin tavallaan ja kehittämään harjoituksen kautta omaa peliään. Kentällä on erillinen harjoitusalue. Yksi iso ryhmä ovat perheet. Lapsetkin jaksavat kiertää kentän ja pelaavat edullisin junnuhinnoin.
– Aloittelijalle kenttä antaa hyvät harjoittelupuitteet ja riittävästi haastetta. Kenttä on aina toiminut väylänä golfin pariin. Lyhyt kierros sopii mainiosti monelle monesta eri syystä. Hyvälle pelaajalle kenttä on loistava paikka harjoitella lähipeliä, jolla tehdään tulosta ja joka vaatii paljon harjoittelua.

Opetusta ja vilkasta junioritoimintaa

Laajasalon golfkentällä panostetaan erityisesti junioritoimintaan. Heille järjestetään viikkotreenejä, golfleirejä ja kilpailuja. Vuonna 1964 perustetun Helsingin golfmiehet ry:n toiminta on vilkastunut kovasti sen jälkeen, kun muutama vuosi sitten liityttiin Golfliiton jäseneksi.
– Nimi ei seuraa pahenna ja mukana on tietysti myös naisia ja lapsia, nauraa Jaana Kiikka.

Uudet jäsenet ovat tervetulleita mukaan. Laajasalossa järjestetään greencard-kursseja säännöllisesti. Sillä vaikka pelaamaan pääsee ilman sitäkin, kurssi antaa hyvän pohjan lajissa kehittymiseen. Kenttä on tasoituskelpoinen ja tasoitusta voi alentaa aina klubitasoitukseen 37:een asti. Yritystilaisuudet sekä esimerkiksi tykypäivät ovat suosittuja Laajasalon golfkentällä, koska sekä aloittelijat että kokeneemmat golfaajat voivat pelata samaan aikaan.

Poikkea kesäkahvilaan

Laajasalon golfkentän yhteydessä on viehättävä Cafe 7. Hole -kesäkahvila terasseineen. Kahvilan kiviuunissa paistuvat pitkin päivää hetkessä herkulliset italialaistyyppiset pitsat. Lisäksi tarjolla on salaatteja ja pientä suolaista ja makeaa purtavaa kahvin, tai vaikka oluen kera. Kahvilaan voi hyvin poiketa, vaikka ei pelaisikaan golfia.

Yhteystiedot

Laajasalon Golf
Repossaarentie 15
00840 Helsinki
puh. 041 510 6011
info@laajasalongolf.com
www.laajasalongolf.com

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä