Gate 1 -tunnelmaa jo kolmella paikkakunnalla

Gate 1 -tunnelmaa jo kolmella paikkakunnalla

5591
Gate 1
Malmilta saa á la carte -annoksia lounasajan ulkopuolella

Gate 1 ravintolan löydät Malmin lentoaseman lisäksi myös Vantaalta Suomen Ilmailumuseosta sekä kesäaikaan tai talviaikaan tilauksesta Lopelta Räyskälän lentokentältä.

Malmin Gate 1 ravintola sijaitsee 1930-luvulla rakennetussa talossa, Malmin lentoaseman historiaa henkivässä miljöössä. Siellä voi nähdä koneiden nousut ja laskut. Ravintolassa käy ilmailuihmisten lisäksi lähitienoon lapsiperheitä.

Suomen Ilmailumuseolla avattiin Gate 1 ravintola vuoden 2015 alussa. Se on avoinna museon aukioloaikojen mukaisesti kaikkina viikonpäivinä. Myös siellä tarjoillaan lounasta joka arkipäivä samoin kuin jo Malmilta tuttuja suolaisia ja makeita leivonnaisia. Museossa vierailijoiden lisäksi myös lähiseudun lukuisat yritykset ovat jo löytäneet tiensä sinne. Lounasajan ulkopuolella on mahdollisuus tilauslounaisiin. Kysy myös kokouspaketeista.

Lopella sijaitseva Räyskälän lentokenttä on kesäkaudella todella vilkas purjelentokeskus ja Gate 1 avattiin keväällä myös siellä. Talviaikana, loka-maaliskuussa, ravintola on avoinna vain tilauksesta. Olethan yhteydessä, jos tarvitset talvikaudella ravintolapalveluita Räyskälässä.

Rakkaudesta ilmailuun
Gate 1
Näkymät ravintolasta ovat vertaansa vailla.

– Tavoitteemme on, että Gate 1 löytyy sieltä, mistä ilmailijatkin. Ja missä ilmailijat, siellä ovat myös ilmailun ystävät ja lentokoneista kiinnostuneet ihmiset, toteaa yrittäjä Jaana Laukkonen.

Lentokentät ja niiden taianomainen ilmapiiri kiehtoo meistä monia.

– Kaikki toimintamme perustuu siihen, että kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaitamme. Pyrimme luomaan viihtyisän tunnelman jokaiseen ravintolaan ja hyvin olemme siinä onnistuneetkin. Asiakas on meille enemmänkin ystävä, joka poikkeaa kahville tai syömään.

Keittiö on myös ravintolan sydän

Ravintoloissa valmistetaan lounaalle kovasti kiiteltyä kotikaljaa ja leivotaan leipä itse. Lisäksi lounaaseen kuuluu juomina maito, vesi ja piimä. Buffetista löytyy monipuolinen salaattivalikoima ja lämpimiä ruokavaihtoehtoja aina vähintään kaksi. Keittoa on myös tarjolla jokaisella lounaalla. Malmilta saa ala carte -annoksia lounasajan ulkopuolella.

– Viikonloppuisin voi vaikka koko perhe valita mieleisen retkikohteen. Tuore kahvi ja juuri paistettu voisilmäpulla ovat jo nautinto vailla vertaa. Voimme hyvällä mielellä siis todeta tuottavamme nautintoja kaikille aisteille, tiivistää Jaana Laukkonen.

Yhteystiedot

Ravintola Gate 1
Malmin Lentoasema
Ma – pe kello 9 – 19, la – su 9 – 15
(viikonloppuisin brunssi 11 – 14)
Lounas arkisin 10.30 – 14, Ala carte 14 – 18
kahvi@1gate.fi
Puh. 040 – 754 9118 ja 044 – 990 6190
Ilmainen pysäköinti puomialueella
www.gate1.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä