Fysioterapiasta apua ja lisäkeinoja kuntoutumiseen ja toimintakyvyn palauttamiseen

Fysioterapiasta apua ja lisäkeinoja kuntoutumiseen ja toimintakyvyn palauttamiseen

3668
Malmin fysioterapia
Tytti Sorsa (oikealla., omistaja,fysioterapeutti), Marita Jäntti (fysio-ja lymfaterapeutti), kuvasta puuttuvat: Anne Karppi-Sjöholm (fysioterapeutti) ja Osmo Alaraudanjoki (urheiluhieroja).

Malmin fysioterapiassa työskentelee moniammatillisia osaajia.

Malmin Fysioterapia on vuodesta 1982 antanut apua alueella asuville ja siellä työskenteleville ihmisille. Keskeinen sijainti, hyvät kulkuyhteydet, joustavat aukioloajat ja monipuolinen hoitotarjonta mahdollistavat helpon ja nopean hoitoon pääsyn.

Hoitolaitos on FYSI ry: jäsen ja laitoksella on sopimukset Kelan, Helsingin kaupungin ja Valtiokonttorin kanssa. Hoidot toteutetaan joko hoitolaitoksessa tai kotikäynteinä.

Henkilökuntamme koostuu moniammatillisista osaajista, fysioterapeuteista, lymfaterapeutista ja urheiluhierojasta. Hyvän hoitotuloksen ja asiakasturvallisuuden takaamiseksi huolehdimme jatkuvasta koulutuksesta sekä laki- säädösmuutosten seuraamisesta, kertoo yrittäjä Tytti Sorsa.

Lähetteellä tai ilman

Fysio- ja lymfaterapiaan sekä hierontaan voi tulla joko lähetteellä tai ilman. Lähete tarvitaan muihin fysikaalisiinhoitoihin esim. ultraääni- ja sähköärsytyshoitoihin. Lähetteellä annettavista hoidoista on mahdollista hakea Kela-korvausta.

Lymfaterapiaan tulevat asiakkaat ovat pääsääntöisesti joko kaupungin tai HUS:n maksusitoumusasiakkaita. Lymfaterapiaan mahdollista tulla myös ilman lähetettä. Toisinaan asiakkaat tulevat fysioterapiaan ilman lähetettä halutessaan konsultoida hoidontarvetta, tuolloin keskustellaan lähetteen tarpeellisuudesta.

Yleisin hoitoon hakeutuva asiakas on joko niska-hartiaseudun tai selän alueen ongelmista kärsivä. Myös olkapäävaivat ovat lisääntyneet huomattavasti päätetyöskentelyn tai opiskelun tuoman rasituksen vuoksi.

Talven liukkaiden aiheuttamat kaatumiset ovat myös suuri työllistävä tekijä hoitolaitoksessa.

Omatoimisuuden tukemista

Kokonaisvaltaisen hoidon onnistumisen kannalta on tärkeää, että asiakas suorittaa tunnollisesti hänelle annettuja harjoitteita ja sitoutuu itsensä kuntouttamiseen.

Erityisesti yksin asuvien vanhusten ja vaikeavammaisten kohdalla toimintakyvyn ylläpitämisellä, itsensä kuntouttamisella ja päivittäisten toimintojen harjoittamisella on huomattava merkitys arjessa selviytymisen kannalta.

Yhteystiedot

Malmin Fysioterapia
Kirkonkyläntie 8, 00700 Helsinki
Puh. 09 345 1551
malminfysioterapia@kolumbus.fi
www.malminfysioterapia.com

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä