EasyFit tuli Tapiolaan: Huippulaatuista liikuntaa edulliseen hintaan

EasyFit tuli Tapiolaan: Huippulaatuista liikuntaa edulliseen hintaan

4540
EasyFit Tapiola Espoo Ville Kiuru
Ville Kiuru esittelee mielellään Pohjois-Tapiolan S-Marketin yläkertaan viimeisen päälle kunnostettuja tiloja, joissa toiminta alkoi maaliskuussa. Keskus tarjoaa myös erilaisia tapahtumia, oheispalveluja ja tarjouksia.

Pohjois-Tapiolassa on nyt huikeat mahdollisuudet ja hyvät palvelut edulliseen hintaan tarjoava liikuntakeskus, kotimaiseen ketjuun kuuluva EasyFit.

EasyFit Tapiola Personal Trainer
Liikuntakeskuksesta löytyvät laadukkaat ja tuloksia tuottavat Personal Trainer -palvelut, joista vastaavat kuvassa oleva Juuso Kaukelin ja siitä puuttuva Mira Turunen.

EasyFit Tapiola tarjoaa 29,90 euron kuukausihintaan kokonaisvaltaisen liikuntapalvelupaketin. Aloitusmaksuna peritään sama summa.

Hinta sisältää helppokäyttöisin Technogymin huippulaittein varustetun kuntosalin sekä virtuaaliohjattujen ryhmäliikuntatuntien rajattoman käytön päivittäin kello 05- 23. Lisäksi on tarjolla lisääntyvä määrä livetunteja, ja jokainen uusi asiakas saa yhden veloituksettoman Personal Trainerin liikuntaneuvontakerran. Revolution personal trainer -palvelut ovat käytössä lisämaksusta.

Technogym Wellness -kuntosalijärjestelmään kuuluva avain sisältää kaiken tarpeellisen. Se avaa ovet ja pukukaapit. Avaimeen saa hintaan kuuluvan oman kuntosaliohjelman sekä Wellness cloud -tilin ja mobiilisovelluksen.

– Järjestelmä toimii siis kuntoilupäiväkirjana, johon voi tallettaa kaiken tehdyn liikunnan ja biometriset mittaustulokset. Raportointi antaa hyödyllistä tietoa ja toimii mainiona motivaattorina, toteaa EasyFit Tapiolan yrittäjä Ville Kiuru.

EasyFit Tapiola Espoo
Virtuaaliohjattuun harjoitteluun voi valita mieleisensä valaistuksen ja ohjelman. Valtavasta valikoimasta löytyy sekä puolen tunnin express- että tunnin harjoituksia.
Virtuaaliohjausta kello 05-23

Liikuntakeskuksessa on väljän kuntosalialueen lisäksi kolme virtuaalisalia.

– Isossa salissa pyörii livetuntien lisäksi ohjelmoituja EasyFitin omia ja Les Mills –virtuaalitunteja. Pienemmissä saleissa asiakas voi valita ja käyttää ohjelmia vapaasti oman aikataulunsa mukaan. Ohjelman voi myös tarvittaessa pysäyttää esimerkiksi painojen säätöä varten.

Tule testaamaan

Easy Fit Espoo-Tapiola tekee liikunnasta helppoa ja hauskaa. Testaa se maksuttomalla tutustumiskäynnillä asiakaspalveluaikoina, jotka löydät netistä.

EasyFit Tapiola Espoo
Liikuntakeskus on valoisa, mutta ikkunoiden lämpösuojakalvojen ansiosta siellä on aina miellyttävän viileää harjoitella.

Asiakkuuden voi ostaa verkkokaupasta. Netissä voi myös testata oman liikuntatyylinsä ja saada sitten sitä tukevan veloituksettoman harjoitusohjelman. Maksuvälineiksi kelpaavat yleisimmät liikuntasetelit ja -passit.

Yhteystiedot

EasyFit Tapiola
Metsänpojankuja 4
tapiola@easyfit.fi
www.easyfit.fi/espoo-tapiola
www.facebook.com/EasyFitTapiola/

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä