EasyFit tuli Ruoholahteen: Monipuolista liikuntaa edulliseen hintaan

EasyFit tuli Ruoholahteen: Monipuolista liikuntaa edulliseen hintaan

2753
EasyFit Ruoholahti Juha Vingisaar
Täysin kunnostetuissa hotellin kellarikerroksen ilmastoiduissa liikuntatiloissa on Juha Vingisaaren mielestä kiva liikkua säällä kuin säällä.

Ruoholahteen, uudistetun Radisson Blu Seaside -hotellin yhteyteen avattiin marraskuun alkupuolella monipuoliset mahdollisuudet ja hyvät palvelut edulliseen hintaan tarjoava liikuntakeskus, kotimaiseen ketjuun kuuluva EasyFit.

EasyFit Helsinki-Ruoholahti tarjoaa 29,90 euron kuukausihintaan kokonaisvaltaisen liikuntapalvelupaketin. Aloitusmaksuna peritään sama summa. Kaikkien EasyFit-keskuksien käyttöön oikeuttava kuukausimaksu on 39,90 euroa. Hinta sisältää helppokäyttöisin Technogymin huippulaittein varustetun kuntosalin sekä virtuaaliohjattujen ryhmäliikuntatuntien rajattoman käytön ympäri vuorokauden. Lisäksi on tarjolla alkuun viitenä päivänä viikossa livetunteja, muun muassa zumbaa, bodypumpia, kahvakuulaa ja sisäpyöräilyä.

Jokainen uusi asiakas saa kaksi veloituksetonta Personal Trainerin liikuntaneuvontakertaa, jolloin käydään läpi muun muassa asiakkaan tottumukset, toiveet ja tavoitteet.

Revolution personal trainer -palvelut ovat käytössä lisämaksusta. Keskuksessa työskentelee kolme luotettavan ja kansainvälisesti valvottavan Trainer for You Revolution -koulutuksen suorittanutta PT:tä: Matti Sulanto, Viljami Kuntsi ja Sari Karjalainen.

– PT-palvelut kiinnostavat entistä enemmän. Oma kunto ja sen kehittyminen halutulla tavalla on tärkeää. Tuloksiin on helpompi päästä, kun ammattilainen auttaa ja kannustaa. Valmennuspaketin voi ostaa myös kaverin kanssa. Eniten meiltä kysytään ”Kulta”-pakettia. Siinä tavataan PT:tä kerran viikossa kolmen kuukauden ajan. Kuukausimaksu on yksin palvelua käyttävältä 279 euroa kuukaudessa ja parilta 209 euroa/henkilö kuukaudessa, kertoo EasyFit Helsinki-Ruoholahden yrittäjä Juha Vingisaar.

Motivoivaa kannustusta ja virtuaaliohjausta
EasyFit Ruoholahti
EasyFit Helsinki-Ruoholahdessa on uusinta mallia edustavat Technogymin pyörät. Virtuaalisaleissa on teeman mukaan säädettävissä oleva efektivalaistus.

Technogym Wellness -kuntosalijärjestelmään kuuluva avain sisältää kaiken tarpeellisen. Se avaa ovet ja pukukaapit. Avaimeen saa hintaan kuuluvan oman kuntosaliohjelman sekä Wellness cloud -tilin ja mobiilisovelluksen.

– Järjestelmä toimii siis kuntoilupäiväkirjana, johon voi tallettaa kaiken tehdyn liikunnan ja biometriset mittaustulokset. Raportointi antaa hyödyllistä tietoa ja toimii mainiona motivaattorina, toteaa Juha Vingisaar.

Kahdessa Ruoholahden liikuntasalissa pyörii livetuntien lisäksi ohjelmoituja EasyFitin omia ja Les Mills -virtuaalitunteja. Asiakas voi valita ja käyttää 25 ohjelmaa vapaasti oman aikataulunsa mukaan. Ohjelman voi myös tarvittaessa pysäyttää esimerkiksi painojen säätöä varten.

Työhyvinvointia ja yhteistyötä

EasyFit Helsinki-Ruoholahden sijainti ja tilat antavat mainiot puitteet monenlaisten mahdollisuuksien ja ideoiden toteuttamiseksi. Niitä onkin jo runsaasti ilmassa.

– Työhyvinvointi on niin tärkeä asia, että varmasti tulemme tarjoamaan yrityksille siinä räätälöityjä palveluja joko yksin tai yhdessä hotellin kanssa. Olemme molemmat innostuneet yhteistyöstä. Jo nyt hotellin asukkaat voivat esimerkiksi ostaa kertalippuja liikuntakeskukseemme, kertoo Juha Vingisaar.

Testaa maksutta

Testaa EasyFit Helsinki-Ruoholahden tilat ja palvelut maksuttomalla tutustumiskäynnillä asiakaspalveluaikoina, jotka löydät netistä. Liikuntakeskus löytyy myös Facebookista, Instagramista ja LinkedInistä.

Yhteystiedot

EasyFit Helsinki – Ruoholahti
Ruoholahdenranta 3
Radisson Blu Seaside
ruoholahti@easyfit.fi
www.easyfit.fi/helsinki-ruoholahti

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä