Coticon remontoima koti näyttää ja tuntuu hyvältä

Coticon remontoima koti näyttää ja tuntuu hyvältä

2437
Cotico Oy
Coticossa tehdään suunnittelu- ja remonttityöt reippaasti, rohkeasti, rehellisesti ja koko sydämellä, kertoo Tiia Jyrkiäinen.

Coticon suunnittelun ja remontoinnin ammattilaisilla on taitoa ja ideoita. Palvelu on mutkatonta ja työ sujuu, kun se on suunniteltu todella seikkaperäisesti ja yritys kantaa kokonaisvastuun. Aina laadukkaasti viimeistellystä lopputuloksesta löytyy jotain jujua ja siinä näkyy tekijöiden ammattiylpeys.

Cotico Remontit tehdään aina kokonaisvaltaisina töinä. Remonttikohde voi olla koko asunto tai toimisto tai vaikka yksi huone, keittiö, kylpyhuone tai sauna.

– Usein asiakas ei tiedä, mitä haluaa, mutta toivoo kotiinsa jotain uudistusta. Ensimmäinen konsultaatiokäyntimme on maksuton. Sen jälkeen päätetään, millaisiin suunnitelmiin ryhdytään. Jotta saamme suunnitelmistamme todella tarkat, käymme paikan päällä tekemässä yksityiskohtaiset mittaukset, joissa huomioidaan myös niin pattereiden kuin sähköpistokkeiden paikatkin, kuvailee Cotico Designer Tiia Jyrkiäinen.

Cotico remontti
Uudet keittiöön teetetyt kalusteet ja huippunykyaikaiset kodinkoneet tekevät kokkaamisesta kivaa ja helppoa.

Asiakkaan ajatukset, tarpeet sekä omat tavat ja tottumukset käydään läpi keskustellen.

– Näin suunnittelulle saadaan todellinen pohja ja pääsemme ideoimaan remonttiuudistuksia. Hätäisesti ei työhön pidä lähteä, vaan ehdotuksia kannattaa aina makustella tovi. Jos tarvitaan lupia, niiden saantikin voi kestää. Materiaaleista meillä on malleja toimistolla, mutta usein käymme yhdessä asiakkaan kanssa katsomassa niitä yhteistyökumppaneidemme tiloissa.

Cotico kantaa kokonaisvastuun

Kun remonttisuunnitelma on valmis ja yhden pitävän hinnan sisältävä sopimus allekirjoitettu, voi työ alkaa silloin, kun asiakas haluaa.

– Kun kyseessä on isompi remontti ja yhteiset suunnittelun ja remontin tavoitteet ovat selvillä, asiakas voi huoletta lähteä halutessaan pois remontin ajaksi.

Coticon toimintatavassa on tärkeää, että asiakkaalla on vain yksi yhteyshenkilö, joka hoitaa remonttiprojektin alusta loppuun.

– Toimimme rehdisti emmekä lupaa liikoja. Siksi pystymme lunastamaan kirkkaasti sen, mitä olemme luvanneet, toteaa Tiia Jyrkiäinen.

Cotico remontti
Makuuhuone: Makuuhuoneeseen tehtiin pintaremontin lisäksi myös sisustussuunnitelma. Sängyn säilytyslaatikoissa on jujua ja järkeä.

Coticolla on myös asiakkaita, joille etsitään yhdessä sellaista asuntoa, josta voi remontoimalla tehdä todellisen unelmakodin. Erikoisosaajat toteuttavat ainutlaatuisuuden etsijöille uniikit ja yksiölliset toiveet osana uudistusta. Kotimaisuuteen panostavat tekijät teetättävät esimerkiksi paljon kalusteita mittatilaustyönä.

Valoa ja toimivuutta

Haagalaiskaksio sai Cotico Remontissa uuden ilmeen eteiseen, keittiöön ja makuuhuoneeseen. Asiakas on todella tyytyväinen, kun 16 vuodessa vähän kulahtanut koti on nyt valoisa ja entistä käytännöllisempi.

Yhteystiedot

Cotico Oy
Kauppalantie 42, 00320 Helsinki
Puh. 020 734 9275
Cotico toimii myös Tampereella ja Hämeenlinnassa
www.cotico.fi
facebook.com/coticoremontti
pinterest.com/coticoremontti

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä