Aurinkosuojaukseen kotimaista laatua

Aurinkosuojaukseen kotimaista laatua

2879
Kaihdin Shop
Risto Auvinen kertoo rullaverhoihin saatavan lisäilmettä myös erilaisin alareunakoristein.

Suojautuminen liialliselta auringonpaahteelta lisää viihtyvyyttä, tarjoaa yksilöllisen sisustuselementin ja säästää hyvin suunniteltuna jopa 80 prosenttia jäähdytyskuluista. Aurinkosuojaustuotteiden valmistukseen löytyy luotettavaa kotimaista osaamista ja tuotekehitystä.

Kaihdin Shop on palvellut asiakkaita yli 35 vuotta. Nykyinen yrittäjä Risto Auvinen otti alan erikoisliikkeen ohjakset käsiinsä viisi vuotta sitten. Myymälän toiminnasta vastaa tytär Tuija Auvinen. Kaihdin Shopissa panostetaan laatuun ja kotimaisuuteen. Jokainen myytävä aurinkosuojatuote tehdään Suomessa tarkkana mittatilaustyönä. Mekanismeille annetaan viiden vuoden takuu.

Tuotteita on tarjolla sekä sisä- että ulkokäyttöön. Valikoimiin kuuluvat muun muassa sälekaihtimet, rullaverhot, terassi- ja ikkunamarkiisit sekä viime vuosina suosituiksi tulleet hyönteisverkot ikkunoihin ja oviin. Uusia tuulia edustavat ikkunoiden ulkopuolelle asennettavat julkisivukaihtimet. Markiisit tekee Apollo Kaihdin ja Markiisi Iisalmessa, muut tuotteet Solar Kaihdin Kalajoella. Lisäksi Kaihdin Shopissa myydään Anja Pesolan verhokiskoja ja -tankoja sekä taulunripustusjärjestelmiä.

Moottorointi ja automatiikka lisääntyvät

Risto Auvinen vakuuttaa, että laajasta tuote- ja värivalikoimasta löytyy varmasti sopiva ratkaisu jokaiseen tilaan ja tarpeeseen. Esimerkiksi rullaverhoihin on kolmisensataa kangasvaihtoehtoa läpikuultavasta pimentävään. Hyväksi haastajaksi on noussut moderni ja moni-ilmeinen Apollo Magic Light -kaihdin.

Kaihdin Shopin palveluihin kuuluvat mittaus, suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa, asennus, tuoteneuvonta sekä korjaustyöt. Yritys palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Tuotteiden toimitusaika on viikosta puoleentoista. Asennus luvataan 2–4 viikon sisällä tilauksesta.

Kaihdin Shop palvelee ma–to 10–17, pe 10–16 ja la 10–14. Kesä, heinä ja elokuun lauantait suljettu.

Yhteystiedot

Kaihdin Shop
Mannerheimintie 35,
00250 Helsinki
Puh. 09 241 5542, 040 700 2530
www.kaihdinshop.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä