Asuntolaina kuten haluan

Asuntolaina kuten haluan

1485
Danske Bank Malmi
Anne Reima kannustaa rohkeasti ottamaan ensimmäisen askeleen kohti omaa kotia. Ole meihin yhteydessä niin katsotaan, miten pääset alkuun.

Danske Bankissa kannustetaan oman kodin hankintaan ja huomioidaan, että oman asunnon, varsinkin sen ensimmäisen, hankinta on koko elämään vaikuttava iso päätös.

Haluamme olla luontevasti mukana asiakkaan arjessa, tarjota siihen yksilöllisiä rahoitus- ja sijoitusvaihtoehtoja sekä rakentaa lujia ja luotettavia elämänmittaisia pankkisuhteita. Niissä päästään parhaaseen tulokseen, kun myös me pidämme aktiivisesti yhteyttä asiakkaaseen, kuvaa konttorinjohtaja Anne Reima Danske Bankin Malmin konttorista.

Vuoden verran tätä konttoria vetäneellä kokeneella pankkilaisella on apunaan neljän rahoitus- ja kolmen sijoitusasiantuntijan sekä erityisesti uusien asiakkaiden palveluista vastaavan asiakkuuspäällikön muodostama vahva ammattilaisryhmä. Lisäksi konttorissa hoidetaan ammattitaidolla päivittäisiin raha-asioihin liittyvät neuvontapalvelut.

– Asiakkaat ovat meillä todella hyvissä käsissä. Täältä saa takuulla tietoa, jota varsinkin ensiasunnon ostajat tarvitsevat. Lisäksi meillä on vielä tukena monipuolinen yhteistyöverkosto, jossa asuntoasioissa Kiinteistömaailmalla on merkittävä rooli.

Sopivalla ratkaisulla mielenrauhaa ja mahdollisuuksia – Asuntolaina kuten haluan

Elämässä on monenlaisia epävarmuustekijöitä. Suurten hankintojen teko voi aiheuttaa ristiriitaisia ajatuksia. Asuntolainan ottajalla pitäisi jäädä mahdollisuuksia muuhunkin elämään. Danske Bankissa tiedetään, että oikeilla ratkaisuilla asiakkailla on mahdollisuus asuntolainan maksamisen ohella myös vaurastua.

Uudet asuntolainamme vastaavat juuri näihin toiveisiin. Asiantuntijamme auttavat jokaista asiakasta valitsemaan juuri hänen elämäänsä ja tarpeisiinsa sopivan lainan.

Anne Reima kertoo, että pankin kotisivuilla on kätevä lainavalitsin, jonka avulla asiakas voi itse kokeilla, millainen asuntolaina juuri hänelle sopii. Kotisivuilla on myös muita apuvälineita, kuten laskuri, jolla voi selvittää, millaisen tuoton asiakas voisi säästöilleen saada samalla, kun asuntolaina lyhenee.

Etuja ensiasunnon ostajille #ekaomakoti -kampanjassa

Haluamme kannustaa ensiasunnon ostajia hyvällä tarjouksella, joka on voimassa vuoden loppuun. Jos et ole vielä niin pitkällä ensiasunnon hankinnassa, että haluaisit hakea tai nostaa lainaa, käy vaikka asuntonäytöllä ja tule juttelemaan #ekaomakotitapaamiseen.

Tutustu tarjoukseen danskebank.fi-sivulla.

Danske Bank Malmi
Konttorinjohtaja Anne Reima, Danske Bank Malmi
Tapaamisen pankin kanssa voi hoitaa vaikka kotisohvalta

Danske Verkkotapaaminen on helppo ja turvallinen tapa tavata asiantuntija. Neuvottelun voi käydä vaikka kotoa tai työpaikalta. Verkkotapaamiseen asiakas tarvitsee vain tietokoneen ja puhelimen. Suojatussa verkkopankkiympäristössä asiakkaalle voidaan lähettää esimerkiksi laskelmia tai muuta tietoa. Useimpien sopimusten allekirjoittaminen onnistuu myös verkkopankissa. Anne Reima kannustaa rohkeasti ottamaan ensimmäisen askeleen kohti omaa kotia. Ole meihin yhteydessä niin katsotaan, miten pääset alkuun.

Yhteystiedot

Danske Bank Oyj
Helsinki-Malmi
Ylä-Malmintori 3
00700 Helsinki

Avoinna ma–pe 10–16.30 tai ajanvarauksella sopimuksen mukaan

Danske Bankin puhelinpalvelu 0200 2580 (pvm/mpm) arkisin 8–20
Ajanvaraukset konttoriin sekä verkkotapaamisiin ma–pe 8–20 ja la 10–16 puh. 0100 4000
www.danskebank.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä