Älvsbytalo tekee talounelmista totta

Älvsbytalo tekee talounelmista totta

3694
Älvsbytalo
City-paketilla varusteltu Mainikki-talo sopii pienelle perheelle ja sillä on moderni ilme. City-Mainikki esittelyssä Vantaalla Kesäkylänkaari 10 ke 27. ja to 28.4. klo 17-19

Muutamassa viikossa muuttovalmiiksi pystyyn nouseva, laadukas, mutta edullinen Älvsbytalo on tehnyt todeksi jo kymmenientuhansien perheiden asumisunelmat. Parhaiten syyt ymmärtää, kun käy tutustumassa esittelytaloon ja keskustelee taloedustajien kanssa omista haaveistaan ja toiveistaan.

Älvsbytalon suosio perustuu korkeaan laatuun ja edulliseen hintaan. Suurista puisista elementeistä rakennettujen tilaelementtitalojen mallisto on tehokas ja tuotantomäärät suuria. 1–1,5-kerroksisia perusmalleja on 13. Niihin voidaan tehdä asiakaskohtaisia muutoksia. Sisustusmateriaaleja on runsaasti, tapetteja esimerkiksi 120 kuosia. Materiaalit asiakas valitsee aina itse. Esimerkiksi tapetointityöt tehdään talon viimeistelyvaiheessa.

– Älvsbytalo ei ole edullinen ainoastaan ostettaessa ja rakennettaessa. Tehtyjen fiksujen ratkaisujen ansiosta myös asumiskulut ovat energiatehokkaassa talossa edulliset. Asiakastyytyväisyystutkimuksemme mukaan 99 % asiakkaistamme suosittelisi taloamme tuttavilleen, kertoo Älvsbytalon edustajana toimiva rakennusmestari Juha Salonen.

RTS Oy:n tutkimuksen mukaan Älvsbytalo sai muihin talopakettivalmistajiin verrattuna kaikkein parhaimmat arvostelut asiakkailta kategorioissa: Tyytyväisyys talotoimitukseen & talopystytykseen. (Omakotirakentaja 2013/2014 RV, RTS)

Laatua vakiohintaan
Älvsbytalo
Älvsbytalon edustajat Marja Lindqvist ja Juha Salonen näyttävät mielellään Espoon esittelytaloa milloin vain. Kannattaa pirauttaa, vaikka taloasiat pyörisivät vasta haaveissa.

Älvsbytalo on Pohjoismaiden suurin valmistalojen toimittaja. Vuodesta 1960 alkaen talovalmistaja on toimittanut 38 000 kotia Pohjoismaihin. Suomessa niitä on 8 000. Suomessa myytävät talot valmistetaan
pääasiassa Kauhajoella. Muut perheyrityksen tuotantolaitokset ovat Ruotsissa.

– Talojamme voidaan rakentaa mihin vuodenaikaan tahansa, sillä ne tehdään kuivissa sisätiloissa. Tontilla pystytys harjakorkeuteen vie vain muutaman tunnin. Talolle annetaan vuoden täystakuu ja 10 vuoden rakennetakuu. Toimitukseen sisältyvät myös vakioperustukset sekä rahtikulut, kertoo taloedustaja Marja Lindqvist.

Muuttovalmiiksi sovitusti suomalaisvoimin

Älvsbytalot rakennetaan aina muuttovalmiiksi kodinkoneita myöten. Osa toimituksen laatua on tarkasti suunniteltu ja paikkansa pitävä aikataulu. Muuttonsa voi suunnitella hyvissä ajoin. Talon asennustyön tekevät aina omat suomalaiset ammattimiehet.
– Näin varmistamme, että työ sujuu ripeästi ja korkea, tarkasti valvottu kotimainen laatu säilyy tehtaalta asennukseen ja sisätilojen viimeistelyyn saakka. Kaikki yksityiskohdat on suunniteltu yhdessä arkkitehtiemme kanssa ja yhteistyökumppaneitamme ovat alan johtavat toimijat, kertoo Juha Salonen.

Ei ennakkomaksuja

Älvsbytalon ostajalle talokauppa on turvallista ja edullista, sillä mitään ennakkomaksuja tai käsirahoja ei peritä. Näin ostaja ei voi missään tapauksessa myöskään menettää rahojaan. Ensimmäinen maksuerä on vasta 15 päivää talotoimituksen jälkeen, jolloin talo on jo lähes valmis.

Tule tutustumaan Espoon esittelytaloon keskiviikkona 11.3. kello 14-19.

Älvsbytalon esittelykohde löytyy Espoon Nupurista osoitteesta Hallavantorpantie 8 (Myllärintie). Talo on Gumböle Golfin tuntumassa, viiden kilometrin päässä Espoon Ikeasta.
Paikalla ovat taloedustajat Marja Lindqvist ja Juha Salonen. Voit tutustua rauhassa, katsella ja kysellä. Jos et pääse esittelypäivänä, soita ja sovi oma esittelyaika. Se järjestyy helposti.
Suometar-esittelytalon viereen on rakenteilla Lohiatar-talo. Lisäksi lähimaisemiin rakennetaan neljä 133–164-neliöistä Älvsbytaloa kukin omalle tontilleen. Talot ovat myynnissä ja uusi omistaja ehtii vielä vaikuttaa sekä talotyyppi- että sisustusratkaisuihin.

Yhteystiedot

Älvsbytalo
Esittelytalo: Hallavantorpantie 8
02820 Espoo
Puh. Juha Salonen 0400 610 045
Marja Lindqvist 0400 484 690
www.alvsbytalo.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä