Aktia panostaa Kauniaisissa palvelemiseen

Aktia panostaa Kauniaisissa palvelemiseen

2753
Aktia Kauniainen
Aktian Kauniaisten konttorissa palvellaan asiakkaita suomeksi ja ruotsiksi. Kuvanottohetkellä vapaina olivat Maria Ström (vas.), Annemarie Kalén- Michelsson, Anita Lindholm, Stefan Holmström ja Max Björklund.

Aktian Kauniaisten konttori muutti alkuvuodesta uusiin tiloihin. Pankki on palvellut Kauniaisissa pian 50 vuotta ja asiakkaiden muuttuneita tarpeita vastaavat viihtyisät ja toimivat tilat viestivät, että Aktia haluaa olla nyt ja tulevaisuudessa vahvasti paikallisesti läsnä.

Kun pääosa päivittäisistä pankkiasioista hoidetaan nykyisin verkon tai puhelimen kautta, asiakkaat haluavat mielellään keskustella asiantuntijoiden kanssa kasvotusten omien pankki- ja vakuutusasioidensa kokonaisuudesta.

Aktian Kauniaisten konttorin tilat on suunniteltu tällaista asiointia varten. Konttorin etuosassa on kaksi palvelupistettä ja asiakaspääte päivittäisasiointia varten. Niiden takana on neuvotteluhuoneita, joissa asiakas voi keskustella rauhassa rahoitusalan ammattilaisten kanssa. Taustatyön pankkilaiset tekevät yhteisessä tilassa, jossa tarvittava tieto kulkee esteettä.

– Olemme läsnä paikallisesti ja tuemme paikallista toimintaa. Sen mahdollistaa Aktian vahvasti yleishyödyllinen omistusrakenne. Nyt tuemme esimerkiksi merkittävästi Kauniaisten musiikkijuhlia, kertoo Aktian Kauniaisten konttorin johtaja Max Björklund.

Vahvaa osaamista myös sijoitustoiminnassa

Aktian Kauniaisten konttorissa työskentelee kymmenen ammattilaista. Joukossa on myös Aktia Kiinteistönvälityksen myyntineuvottelija. Koko joukolla on erittäin vahvaa osaamista pankkitoiminnan eri osa-alueilla, myös sijoitustoiminnassa.

– Aktian sijoitustoiminta on kaiken kaikkiaan erittäin korkealaatuista. Olemme voittaneet monta sijoitustoimintaan liittyvää palkintoa. Esimerkiksi vuonna 2014 Morningstar valitsi Aktian Suomen parhaaksi korkovarainhoitajaksi jo toisena vuonna peräkkäin.

Turvaa tulevaisuuteen

Aktiassa pyritään siihen, että asiakkaan asioita tarkastellaan aina kokonaisuutena ja että asioiden hoito on helppoa kaikissa elämänvaiheissa. Siksi niiden perinpohjainen läpikäynti aika ajoin on erittäin tärkeää.

– Vakuutusasioissa, erityisesti henkivakuutuksissa ilmenee melko usein puutteita. Perheen talous pitäisi kuitenkin turvata pahimman varalta, sillä yllättäviä asioita tapahtuu. Aktian tehtävä on turvata tilanne, jos jotain tapahtuu. Oman henkivakuutustarpeensa voi laskea myös näppärästi nettisivuillamme olevalla laskurilla, kertoo Max Björklund.

Erityistä huolta Aktiassa kannetaan senioriasiakkaista. Heille on laadittu omat ohjekirjaset pankkiasiointiin ja talouden tärkeiden asioiden pohdintaan. Paljon tarkistettavaa on myös esimerkiksi perheoikeudessa, asumisessa sekä säästämisen ja sijoittamisen asioissa.

– Jokaiselle löytyy sopiva asiointivaihtoehto ja tärkeiden asioiden suunnittelu ja ohjeistus kannattaa tehdä silloin, kun vielä jaksaa ja voi hyvin. Kun toiveet ja ohjeet kirjoitetaan muistiin, elämä itselle ja läheisille on helpompaa eikä tarvitse pelätä yllätyksiä. Monesti siinä säästää myös selvää rahaa, muistuttaa Max Björklund.

Aktia Kauniainen palvelee ma-pe 10- 16.30 ja ke 10-18 sekä muina aikoina sopimuksen mukaan.

Uutta Aktiasta: Henkilöllisyysvarkausvakuutus

Aktian kotivakuutukseen kuuluva Henkilöllisyysvarkausvakuutus on uutta Suomen markkinoilla. Sen voi valita uuteen tai lisätä vanhaan vakuutukseen. Henkilötietojen väärinkäytöstä on tullut entistä suurempi riski.

Vakuutettuna asiakas saa käyttöönsä puhelintuen, joka auttaa selvittämään henkilöllisyysvarkauden aiheuttaman vahingon laajuuden ja rajoittamaan sitä. Asiakas saa apua perättömien rahavaateiden torjumisessa ja maksuhuomautusten poistamisessa. Lisäksi hän voi saada tapausta kohti lainopillista apua juristin kuluihin 2 000 euroon saakka ilman omavastuuta.

Yhteystiedot

Aktia Kauniainen
Tunnelitie 1
02700 Kauniainen
Asiakaspalvelunumero 010 247 010 palvelee laajasti arkisin kello 8–20.
Sieltä voi myös varata ajan konttoriin.
www.aktia.fi
www.aktialkv.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä