Aktia aktiivisesti mukana kehityksessä pitkin perintein

Aktia aktiivisesti mukana kehityksessä pitkin perintein

1513
Aktia Porvoo
Pitkään pankkialalla työskennelleet Liisa Kiltilä ja Juha Sippola siirtyivät Aktia Porvoon konttorin johtotehtäviin viime syksynä.

Aktia Porvoo palvelee asiakkaita joustavin palveluajoin ja pankki hyödyntää kekseliäästi uusinta tekniikkaa. Kaikelle toiminnalle antavat vahvan pohjan pankin perinteet ja sen 175-vuotinen historia.

Aktia Porvoon konttorissa asiakkaita palvelee parinkymmenen osaajan joukko täysin kaksikielisesti. Ajanvarauksella asiointi sujuu arkisin jo aamukahdeksasta kello 18 saakka, perjantaisin kello 16 asti. Kassapalvelut ovat avoinna kaikkina arkipäivinä kello 10–13.

– Konttorissamme on vahvaa osaamista paitsi pankkipalveluista myös vakuutustoiminnasta ja kiinteistönvälityksestä. Panostamme siihen, että pystymme olemaan asiakkaille paikkakunnan paras taloudellinen neuvonantaja, toteaa pankinjohtaja Liisa Kiltilä ja jatkaa:

– Meiltä saa esimerkiksi kilpailukykyiset asuntolainat sekä asiantuntijaneuvoja ja hyviä vaihtoehtoja säästämiseen ja sijoittamiseen. Muistutamme asiakasta myös varautumisesta korkojen nousuun. Korkokatto ja säästäminen lainanmaksun rinnalla ovat siihen hyviä keinoja.

Yritysasiakkaita palvelee konttorissa oma tiimi, jota johtaa KTM Juha Sippola.

Hienot perinteet

Aktia Porvoon konttorin historia ulottuu kauas. Sen edeltäjä, Porvoon Säästöpankki aloitti pankkitoiminnan 175 vuotta sitten. Juhlapäivä osuu joulukuulle, jolloin juhlitaan myös Suomen satavuotispäivää.

Porvoon Säästöpankki liittyi Aktiaan 25 vuotta sitten. Nyt Aktialla on Itä-Uudellamaalla konttorit Porvoon lisäksi myös Loviisassa ja Sipoossa.

Maksamisen helppoutta

Konttoreiden lisäksi asiakas saa Aktian puhelinpalvelusta monipuolista palvelua arkisin aamusta iltaan. Käteistä voi automaattien lisäksi nostaa ostosten yhteydessä myös K-kaupoista ja R-kioskeilta, joilla voi myös maksaa laskuja sekä ostaa Aktian Pre-paidlahjakortteja.

– Tosi kova uutuus maksamiseen on meidän Aktia Wallet, digitaalinen lompakko. Kannattaa tutustua ja hakea maksutarra konttorista. Se ei edellytä Aktian asiakkuutta, Liisa Kiltilä kertoo.

Aktia Wallet
digitaalinen lompakko
on tosi kova uutuus.

Aktia Wallet -sovellus lyhyesti

Aktia Wallet on digitaalinen lompakko, johon lataat helposti ja turvallisesti rahaa maksukortin tai verkkopankin kautta kulloinkin haluamasi summan.
Voit seurata ja hallinnoida kätevästi Aktian maksukorttien tapahtumia ja asetuksia.
Voit lähettää reaaliaikaisesti rahaa kaverille, perheenjäsenille ja tuttaville pelkän kännykkänumeron avulla, kun vastaanottajallakin on Aktia Wallet.
Maksutarra tekee melkein mistä vain hetkessä lähimaksuvälineen. Voit kiinnittää sen esimerkiksi puhelimeen, jolloin se kulkee aina mukana.
Nettimaksukortilla maksat verkkokaupoissa ja -palveluissa turvallisesti ja huolettomasti.
Tutustu tarkemmin Aktian nettisivuilla.

Yhteystiedot

Aktia Porvoo
Mannerheiminkatu 9–11
06100 Porvoo
Asiointi ajanvarauksella ma–to klo 8–18, pe klo 8–16
Kassapalvelut ma–pe klo 10–13
Pankkipalvelut
Henkilöasiakkaat puh. 010 247 010
(arkisin klo 8–20)
Yritysasiakkaat puh. 010 247 6700
(arkisin klo 8–18)
Vakuutuspalvelut
Puh. 010 247 7099
Kiinteistönvälitys
Puh. 010 247 7870
www.aktia.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä