Aito deli aamusta iltaan perille asti

Aito deli aamusta iltaan perille asti

3044
House of Sandwiches
Tuore, maukas ja näyttävä voileipä on House of Sandwichesin tunnustuote.

House of Sandwiches toimittaa yrityksille nopeasti, vaivattomasti ja luotettavasti upeilta maistuvat ja näyttävät herkut aamiaissämpylöistä fine dining -illallisiin.

House of Sandwiches toi jo 20 vuotta sitten suomalaisten herkutteluhetkiin tuoreet ja maittavat voileivät, jotka täytettiin paikan päällä maukkailla tahnoilla ja vastapilkotuilla vihanneksilla silloin Yrjönkadulla aloittaneessa delipisteessä. Esikuvana toimivat Manhattanin herkkuja pursuavat delit.

House of Sandwiches catering
Kun House of Sandwiches tekee koko tilaisuuden, se huomataan ja muistetaan.

Tänään yritys toimittaa perille saakka asiakkaiden kokous- ja juhlapöytiin laatutarjottavat laidasta laitaan nopeasti, toimitusvarmasti ja täsmällisesti kaikkina arkipäivinä. Tilaus voi olla mitä tahansa muutaman kokoussämpylän tai lounassalaatin ja kokonaisen catering-tilaisuuden väliltä. Maksu hoidetaan laskulla eikä asiakkuus vaadi erillisiä sopimuksia. Kuljetus Kehä I:n sisäpuolella on maksuton.

– Kysynnän kasvu ja asiakkaiden kiireet ja toiveet ovat ohjanneet toimintamme nykyiselle mallille. Maku ja houkutteleva ulkonäkö ovat matkassa mukana säilyneitä periaatteita, joita vaalimme huolella. ”Taste of Easy Luxury” on merkki, josta meidät tunnetaan ja tunnistetaan, kuvailee Food Designer Jaana Höri, joka yhdessä puolisonsa kanssa pyörittää kymmenkunta ruoka-alan ammattilaista jatkuvasti työllistävää yritystä.

Sopivaa tarjottavaa tilaisuuteen kuin tilaisuuteen

Laatu, tuoreus sekä kaunis kattaus ovat Jaana Hörin mielestä läpi vuosien kestäviä arvoja. Vanhimmat asiakkaat ovatkin käyttäneet House of Sandwichesin palveluja toiminnan alusta asti. Perheyrityksessä kaikki tehdään itse alusta lähtien. Tuotteiden kehittelyssä yritys on ollut usein edelläkävijä.
– Monet ideat ovat syntyneet yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Niiden pohjalta testailemme ja muokkaamme uudet reseptimme, joilla haluamme tehdä selkeitä ja maultaan puhtaita tuotteita.

House of Sandwiches lounassalaatti
Suosituissa lounassalaateissa riittää vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Koko House of Sandwichesin herkkuja pursuavaan tuotevalikoimaan voi tutustua kuvaston tai netin välityksellä. Netissä tuotteita voi etsiä myös hakusanoilla.
Kun sopivat tuotteet ovat löytyneet, asiakas valitsee halutun toimitusajan. Tilauksen voi tehdä vielä edellisenä arkipäivänä kello 15 mennessä näppärästi joko netissä tai puhelimitse.
Jaana Höri lupaa tuoda delituotteet taas myös kuluttajien saataville heti, kun sopivia toimipaikkoja löytyy.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Yhteystiedot

House of Sandwiches
Liikkalankuja 6, 00950 Helsinki
Tilaukset: Puh. 010 3467 600 tai s-posti: tilaus@hofs.fi
www.hofs.fi

Osallistu lukijakilpailuun tästä